Стефанов: Ботев ореваха света, взеха милиони от държавата, сега пак реват

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
17:33 / 23.12.2021
6537
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов взе отношение по актуални теми от българския футбол. Както е известно, днес спортният министър Радостин Василев се срещна с шефовете на ЦСКА - София и Левски, с които обсъди бъдещето на двата клуба. Същевременно Берое беше обявен за продан. Ето какво каза Стефанов пред "Спортал":

"Ние, славистите, не се молим и не протягаме ръка за просия! Ние така не сме свикнали. ЦСКА иска нов стадион, но съм казал вече – в Борисовата градина строеж на нов стадион, който да покрива изискванията на УЕФА, не може да има. Това е илюзия някаква. Чуйте какво каза Юлиан Инджов – невъзможно е. Човекът е строител и знае добре за какво става въпрос. 

Левски пък тръгнали да искат държавата да им бъде майка. Боже, боже, боже! Колко майки искат левскарите, бе?! Не им ли стига вече! Толкова години! Баща няма ли да поискат от Левски? Те са свикнали все някой нещо да им дава. Не желая лошото на Левски, но не виждам кой ще извади 30 милиона, за да ги спасява. При предишната власт номерът минаваше, премиерът беше левскар, сега тези момчета не съм сигурен дали въобще знаят входът на "Герена" към коя улица гледа. 

Ботев (Пловдив) пък ореваха света, взеха милиони от държавата не толкова отдавна, сега пак реват за нещо.

За Берое дойде Видовден, аз колко години говоря за държавната ясла, за паничката, за кравата дето дава мляко. Ама то дава, дава, ама накрая отбива сукалчето, те искат да цицат 25 години ли? 

Свърши се тая. Да видим сега ще се намерят ли бизнесмени в Стара Загора да вземат нещата в свои ръце, нали са голям отбор".


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).