Строителят на "Колежа": Ако не достигат 2-3-4 милиона, общината да ги дава и да приключваме с тоя стадион!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (29)
14:02 / 23.12.2021
24288
Бизнесменът Илиян Филипов, чиято компания строи в момента стадион "Христо Ботев", каза любопитни неща след края на днешната среща в община Пловдив.

"Имаше много неща, които не бяха ясни на феновете и те се разясниха. Парите за препроектирането трябваше да минат през Общински съвет - това са процедури, които няма как да бъдат избегнати, те се бавят. Знаете как работят администрациите в България. Аз мога ли да работя без официални документи? Нямам право и не мога", заяви Филипов.

"Вчера получих превод от 200 000 лева от общината. До момента съм получил общо 9,2 милиона за строежа. Трябва да се направи количествено-стойностна сметка, да се види кои обекти ще отпаднат и тогава да се прецени колко не достига за металната конструкция (козирката). Ако не достигнат 2,3, 4 милиона (горе-долу нормална сума), да се говори пак с общинския съвет и да се гласуват и да приключим с тоя стадион на 100 процента", уточни пловдивският бизнесмен.

Ето какво още каза Илиян Филипов на излизане от сградата на общината:

Реалистично, за 1 година всичко по стадиона трябва да се случи. Ако до края на януари получа всички необходими документи и проекти, ще си влезем в срока за изпълнение на поръчката.

След няколко дни приключвам със стоманобетона. Днес затварям чашката. Остават стъпалата и една плоча отгоре. До 15 януари приключвам всичко и реално няма какво да работя - нямам документи за друго.


Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).