Здравко Лазаров: Локо (Пд) е отборът на сърцето ми! Камбуров трябва да е Футболист №1

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:08 / 23.12.2021
3589
Бившият капитан на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров се изказа доста ласкаво за любимия си клуб. Електричката остави траен спомен с изявите си за черно-белите, като два пъти бе избиран от феновете за Футболист №1 на Локомотив (2010 и 2011 година).

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Здравко Лазаров е роден в град Септември, но е юноша именно на Локомотив Пловдив. Играе 3 сезона за "смърфовете", записвайки 97 мача и 26 гола за първенството.

"Знаете, че Локомотив Пловдив ми е на сърцето. Сашо Тунчев се справя повече от добре с потенциала, с който разполага в отбора. Дори мога да кажа, че си изсмуква от пръстите. Ще му бъде трудно обаче през пролетта, ако не бъдат взети нови футболисти", заяви Лазаров пред екипа на Букмейкър Рейтинги.

Той коментира и въпроса дали финансовата ситуация изглежда притеснителна на Лаута.

"Не съм вътре в клуба и не знам детайли, но дано се справят. Видяхте - Гонзо си тръгна, и аз чета за някакви трудности откъм финансите, но дано не се влошат нещата", допълни Електричката.

Бившият нападател изрази мнение и за това кой според него трябва да стане Футболист №1 на България за 2021 година.

"Категорично Мартин Камбуров. Той заслужава приза. Тази година направи нещо историческо, подобри рекорда на Петър Жеков. Мартин играе на 41 години. Аз лично знам какво е да си действащ футболист на такава възраст, защото и аз играх до 40 години. Не е като да си на 20. Тялото в никакъв случай не е същото. Няма две мнения по въпроса – Камбуров трябва да е №1. И тук наградата въобще няма да е като снизходителна, защото вече е на края на кариерата си и да му бъде дадена. Напротив – Камбуров играе на ниво и продължава да вкарва голове, с които носи победи на отбора си", категоричен е Здравко Лазаров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).