ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Фен отнесе 8 месеца затвор, подпалил знамена след Дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:16 / 04.11.2009Коментари (40)13232
© Plovdiv24.bg
Пловдивският районен съд наложи наказание в размер на осем месеца лишаване от свобода при първоначален строг режим на подсъдимия Георги Величков, 20 г.

Той беше признат за виновен в това, че по време на Дербито между Ботев и Локомотив е извършил "непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като деянието по своето съдържание се отличава с изключителен цинизъм и дързост и деянието представлява опасен рецидив" - извършил е престъплението след като е бил осъждан шест пъти на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер- престъпление по чл. 325 ал. 4 от НК.

На стадион "Христо Ботев" Величков посещава мача в сектора на „Локомотив", като знаел предварително за целенасоченото внасяне на камъни, които да могат да бъдат хвърляни по служителите на реда в зависимост от резултата на футболния мач.

След края на футболната среща подсъдимият афектиран от развоя на мача подпалил найлоновите знамена /червени и черни/, използвани от агитката за хореография, като непрекъснато крещял нецензурни думи и изрази. Това обаче не му се сторило достатъчно и започнал демонстративно да хвърля от подготвените камъни, които се намирали на земята до него. Съвсем целенасочено хвърлял камъните по полицейските служители от СОП гр. Пловдив, които били наредени в кордон пред агитката. С хвърлените от него камъни успял да удари част от полицейските служители по каските и телата им, като непрекъснато крещял.

Малко по-късно, след като напуснали стадиона полицаите фиксирали Величков на кръстовището на „Мак Доналдс" и ВСИ в гр. Пловдив, разпознали го и го задържали на място. Тогава установили и неговата самоличност. При проведения разговор на място подсъдимият обяснил детайлно какво е сторил.

Подсъдимият се призна за виновен и между него и Районна прокуратура се сключи споразумение, одобрено от съда.

Споразумението влиза в сила веднага и не подлежи на обжалване.

Още по темата: общо новини по темата: 52
15.10.2010
02.06.2010
02.06.2010
01.06.2010
13.11.2009
03.11.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ако искате да знаете аз бях с това мом4е и някои неща написани тук са пълни измислици ... 1-во не тои запали знамената и 2-ро просто няма как да внесе камъни,следкато още на входа ни провериха...и както вие го нари4ате "мангал" или "циганин" .,, мога само да кажа 4е не е нито едно от двете и 4е е страхотен 4овек...може би ако го познавахте нямаше така да приказвате за него..вярно е 4е направи глупост,но за това сме хора да грешим,не всеки е идеален...
0
 
 
И що хайвана си навлече 8 месеца пандиз? Зарад едните лигльовци дето нищо не играят, ама след мачовете инак се правят на най-големите бабаити ли?
+1
 
 
Куклата няма да остане неомьжена в затвора
-4
 
 
Станиславчо, отивай да си пиеш хапчетата, турче мръсно!
0
 
 
2004 според китайския календар е годината на циганина - тея китайци май са прави бре???
+2
 
 
Абе малкото цинге го отнесе ами защо баш Мангалите акалски и мики маус не ги вкарат като те са причината за всичко дори смея да твърдя и за поведението на малкото циганче. ЦИГАНИ НАС...НИ 86-ТА МИНУТА - МИНУТАТА НА ИСТИНАТА
+1
 
 
Изгориха си знамето за Иван Велков, ся ще си направят ново- за Георги Величков. Някаква опасна мания имат тия буфери- осъждат ги само и само да им направят знаме с тяхното име... Циганска работа. АБСОЛюТО ПРАВИЛНО ТОчНО ЦИГАНСКА РАБОТА
0
 
 
И аз щях да вляза в панделата ако бях метнал металната тръба до мен.Изкушаваше ме!
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 04.11.2009 г.
+2
 
 
Еми да е мислил за деянието си това момче ! Да знаеш , че гориш при следващо провинение и пред очите на куките да правиш золуми ... Еми неможе така :)
-1
 
 
ДА ГО СПУКАТ В ПАНДЕЛАТА НЕЩАСНИЯ МАНГАЛ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: