ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стефан Генов изведе Локо без петима титуляри, ген. Димитров подава оставка
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:38 / 03.11.2009Коментари (12)7067
© Plovdiv24.bg
Силно редуцирана група футболисти проведе първата за седмицата тренировка, водени от Стефан Генов, Руи Мендес и треньорът на вратарите Тодор Арсов. Както е известно досегашния старши-треньор Иван Маринов подаде оставка, а другият негов помощник Минчо Минчев бе сред привиканите в София, където днес от 17.00 ч. започва заседанието на Дисциплинарната комисия към БФС. С него са още участвалите в екшън-сцените на стадион "Христо Ботев" Кирил Акалски, Дани Кики и Мартин Сечков, а бразилците Даксон Да Силва и Евертон Джилио - Том въобще не се облякоха по екип, заради травми. Двамата почти сигурно ще пропуснат предстоящото домакинство извън Пловдив на Миньор (Перник), като вторият най-вероятно приключи с официалните мачове за тази календарна година.

Днес от 14.30 ч. на първият сняг се порадва Руи Мендес, който за първи път в живота си се радва на бялата зима. Към оскъдния брой играчи бяха и контузените Бърнард Хейгън и Деян Комленович, които се задържаха за кратко на помощното игрище на Лаута преди да се приберат на топло. В същото време в канцелариите, бишият вече старши-треньор Иван Маринов взе нужната му документация, с което официално да приключи договорните си отношения с "черно-белите". След няколко дни в неизвестност, оставката си ще обяви и спортният директор ген. Йордан Димитров, който е обещал да се оттегли официално след предвидената за утре срещата между него и черно-белите фенове.

Все още няма нищо сигурно и за поста на старши-треньор на представителния ни отбор. На Лаута единствено бразилският кондиционен специалист Руи Мендес притежава завършен лиценз "ПРО", за какъвто все още се дипломира Стефан Генов. Въпреки това най-възможният тандем, който да завърши есенния дял на шампионата е между Мендес и треньорът на дублиращия отбор Минчо Минчев.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 15
10.11.2009
10.11.2009
09.11.2009
09.11.2009
08.11.2009
06.11.2009
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Айде да припомним следното-само алчността на Селския попречи на Жоро Илиев да купи Ботев.Как щяха да се развият нещата за вас тогава?!Когато имахте надежда за Жоро,беше евентуалният благодетел,шом купи нас,стана мутра и наркоман!Един отбор се прави не само с игра,а и с любовта на публиката!Черно-бялата публика е мечта за много отбори у нас.Тя съхранява духа на Лаута,независимо кой е президент и как играе отбора.Затова нас ще ни бъде,затова сме преодоляли много по- тежки моменти,но ни има!!!!
0
 
 
Обяснявам за хиляден път на хилядите промити мозъци. През 2001 година, когато бе закрит автентичния Локомотив и на негово място се нагмезди Велбъжд Кюстендил, Ботев беше в Б група, където беше в същност и автентичния Локомотив. Тогава се играха два мача м/у Ботев и Локомотив. Първият мач на стадион Христо Ботев завърши 3:1/мачът на който беше изкарана смърфиета/, а мачът на Лаута завърши отново с победа на Ботев. Локомотив Ботев 1:2. Не ми обяснявайте колко победи имате през новия век, защото през новия век автентичния Локомотив, този, когото твърдите, че е наследник на Спортклуб е закрит! Веднъж се отказвате от железничарското си родословие и втори път от Пловдивското. РОДООТСТЪПНИЦИ, вие никога няма да сте отбора на Пловдив!
+1
 
 
Напълно разбираемо е,че с две победи срещу седем загуби през новия век,папагалите са силно комплексирани.Ето защо само чакат да видят тема за Локо и се навират,за да демонстрират самочувствие.Защото рядко им се случва.Радвате се,все едно сте спечелили Шампионската лига!Да-слаби сме,да-Галя не разбира от футбол и ни прави за смях,да-бихте ни.Но в ЛОКОМОТИВ е имало и по-тежки моменти и винаги сме оцелявали.Вие му мислете,защото сте зависими от волята на някакъв анонимен жабар-откаже ли се,свършено е с вас.Не ви го желая,няма да падна толкова ниско,както момченцата,които се упражняват в писане.Нека да има футбол в града.Само трябва да знете,че плачете на чужд гроб.
+2
 
 
Красота - циганите надупени с 1:0 от банда италянци а шефката им и правят ганг-банг тумба пернишки миньори. И най-големия кеф - Облечена в Жълто Черно!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: