ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (26) | Вчера (28)
Локо взе реванш при Дербито на дублиращите, бие с 3:2
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:56 / 02.11.2009Коментари (8)7484
Дублиращият отбор на Локомотив взе реванш от своя вечен съперник Ботев и го победи с 3:2 в мач от 11-ия кръг на първенството на дублиращата група, който се състоя на централния терен на Лаута. „Жълто-черните" на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка "смърфовете" достигнаха до обрат.

Васил Кочев откри за символичните гости в 12-ата минута, когато с удар по земя от десетина метра прати топката в долния ляв ъгъл на вратаря Николай Митев. В 23-ата минута Стайко Стойчев удари греда, а същото направи и капитанът Веселин Марчев в 25-ата след бомбен шут с левия крак. Минута по-късно Локомотив изравни резултата чрез Стайко Стойчев, който засече от воле центриране на Христиан Попов от корнер.

В 30-ата минута Ботев отново излезе напред в резултата с атрактивен гол. Илиян Йорданов вкара с шут с левия крак от близо 30 метра. Две минути преди края на първото полувреме Георги Данов изведе Емил Стоев - Бадема сам срещу вратаря Румен Попов и нападателят не сбърка за 2:2.

Победното попадение за "смърфовете" отбеляза отново Бадема в 63-ата минута. Той засече с крак от 2 метра перфектно центриране от лявото крило на Веселин Марчев. В 71-ата минута символичните гости останаха с човек по-малко заради червен картон на резервата Антон Вергилов. Бранителят изкара точно 6 минути на терена преди да удари с лакът откъсващия се в чиста позиция Васил Сантов, за което реферът Владимир Вълков го изгони.
Още по темата: общо новини по темата: 52
15.10.2010
02.06.2010
02.06.2010
01.06.2010
13.11.2009
04.11.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 03.11.2009 г.
0
 
 
Това са дублиращи отбори и никои не чака от тях класиране,а захранване на представителния отбор.Ако на година по двама-трима бьдат привикани това е добре.Хубаво ще е да няма между тях провокатори като при батковците.Гледах ги снощи поП.О.По хубаво да не я бяха давали.Сега се убедих че освен агресивни са и глупави.Трябва да ги изхвьрлят за дьлго.Италиянците се оказаха по патриотично настроени кьм Пловдив отколкото тези двамата от малцинствата
+1
 
 
Само така момчета. Чакат ви още много победи над жълтите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Лудогорец реши всичко, чака на финал победителя от Ботев - ЦСКА-София
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ген. Нонка Матова: Запишете се! Всяко ваше участие в спорт е здраве и добра емоция
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: