ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лилчо Арсов: Участвах в боя от чувство за самосъхранение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:48 / 02.11.2009Коментари (19)7191
© Plovdiv24.bg
На пресконференцията на стадион Христо Ботев Лилчо Арсов заяви, че никой не го е уведомявал за първата среща, на която присъства Малу Мпасинкату: "Вчера се прибирам и гледам в интернет, че има някаква организирана среща, за която аз не съм уведомен. Не е сериозно Петлешков да се обажда на фен на Ботев и да му нарежда да ми казва да ходя на пресконференция. Най-отговорно заявявам, че никой от Ботев не ми се е обаждал да присъствам на някаква помиренческа пресконференция.

Относно инцидента искам да кажа - когато на Локомотив им трябваха най-много точки и тук направихме 0:0, нямаше такива неща. Освен големи спортисти, фуболистите на Локо тогава бяха и големи мъже. Това, че някои от тези момчета тука си помислиха, че са големи футболисти и могат да правят такива неща по терените, това е недопустимо. Не може един средноинтелигентен човек, когато нашия треньор да отива да го поздравява, този човек да го бута сякаш е някакъв боклук. След това, след като тръгват 7-8 човека срещу мен, аз от чувство за самозащита и самоотбрана отвръщам.

На треньора на Локомотив Минчо Минчев ще отговоря, че ако му беше счупен носа, 4 часа след мача нямаше да спре да му кърви, просто някой го е одраскал в мелето. Аз имам кадри, на които се вижда от къде тръгва всичко, с потупването и всичко. Аз не искам да ги коментирам и това, което преди години направи Васко Камбуров - беше уникална глупости, огромна провокация. Колко дербита са минали, такова нещо случвало ли се е от наша страна, да отиваме да забиваме знамена и т.н., никога не сме ги провокирали, колкото и да сме губили.

След края на Дербито на терена влезнах като футболист на Ботев, имам картотека, отидох да поздравя феновете. Относно инцидента след това - нормално ли е един човек да забива знаме на Локо, на което има 12-13 000 човека, 10 000 от които са фенове на Ботев. Нашите фенове бяха твърдо провокирани, добре е че се взе това знаме и не продължиха ексцесиите. Приемам извинението на двамата футболисти - Дани Кики и Акалски, щом признават, че са виновни, приемам им извиненията. Нямам нищо против тях като футболисти и момчета, даже винаги с Киро Акалски съм бил в много добри отношения. Аз съм приятел с футболистите на Локомотив от шампионския отбор, имам и много приятели фенове на Локо - и те си казват, да от нас започна, ние сме виновни", добави още Арсов.

Лилчо Арсов призова феновете на Ботев да не вземат отношение и да не продължават ексцесиите, и да не си отмъщават по някакъв начин на футболистите на Локомотив.
Още по темата: общо новини по темата: 52
15.10.2010
02.06.2010
02.06.2010
01.06.2010
13.11.2009
04.11.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
махаи се предател гаден ти носеше наща емблема и загуби сички ценности като човек голям вратар си евала но половин пловдив те мрази ти си предател НИКОГА НЕ СПОМЕНАВАИ каде си играл мастио жьлта
0
 
 
грил4о, скрий се обратно в ко4ината....дори папагалите знаят колко ма4а им продаде...с лъжливо грухтене и кви4ане няма да се върне6 в сърцата им!
0
 
 
как е възможно да съществуват такива безгръбна4ни ,като теб Лилъо....ти забравяш ама аз не.....
0
 
 
Прав е Швейк.Не трябва да има такива простотии и правокации.Футбола трябва да е над всичко.
+2
 
 
Този бой беше уникална простотия,постъпката на Кики също.Срам ме е като локомотивец,ама точно Лилчо да се прави на умник,не го приемам.От чувство за самосъхранение тръгнал като диво прасе в атака!!!Вярно е,че Ботев му дължи много,ама и много мачове продаде,феновете на Ботев по-добре от мен знаят.Важното е,че станахме за смях на шопите!
+1
 
 
Къв инстинкт за смосъхранение бе Толуп.... гледаи снимката как тичаш към боя все едно някои ти е отмъкнал кюфтето, лъжец!!! Бях далеч и не можах да проследя отначало какво стана.... бях зает да хвърлям камъни по фенчетата дето ни показваха средни пръсти и кълняха....
-1
 
 
СЧУПЕНИ ЦИГАНСКИ МУЦУНИ ХАХАХА КАНАРИ НАПРЕД
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: