Феновете на Локо с декларация срещу полицията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (19)
11:34 / 02.11.2009
4101
Ден след пловдивското дерби между Ботев и Локомотив, фенклубът на черно-белите излезе с обръщение към Министъра на вътрешните работи на Република България Цветан Цветанов, в която за пореден път сигнализира за недопустимото отношение на неговите подчинени в града под тепетата. Ето и пълният текст:


До Министъра на вътрешните работи
на Република България


ДЕКЛАРАЦИЯ

Уважаеми г-н Министър,
Двадесет и четири часа след заслужената загуба на Локомотив (Пловдив) в градското дерби, отново се случват познатите неща от минали години. Според говорител на РДВР-Пловдив, по бързата процедура са осъдени четирима привърженици на Локомотив и нито едно задържано лице на градския ни съперник. И нито дума за лицата, нападнали футболистите ни на терена, задържани от полицията и после пуснати.
За същите деяния нашите запалянковци са многократно наказвани и осъждани.


На лице е двоен стандарт към привърженици на футбола в града ни.

Всичко това е предшествано от многократни прояви, връх на които нападение и побой срещу постовия полицай на Гръцкото консулство преди две години и вандалско нападение над помещение на фенклуба ни. Няма осъдени.

Клуба на привържениците на Локомотив (Пловдив) провежда свое разследване за инцидентите вчера и е готов да предостави факти и данни на компетентните органи при поискване.

Г-н Министър, обръщаме се към Вас, защото многократните срещи с ръководството на ОДП-Пловдив не са довели до прекратяване на запалянковщината от тяхна страна. Вземете мерки. После ще е късно за всички.

Клуб на привържениците на Локомотив (Пловдив)



Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).