ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев и Локо дават помиренческа пресконференция след баталните сцени на дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:40 / 01.11.2009Коментари (24)22334
Представители на Локомотив и Ботев ще дадат утре съвместна пресконференция, на която ще обсъдят непристойните прояви и грозни сцени след края на пловдивското дерби от 11-ия кръг на „А" група. Брифингът започва в 11,00 часа в пресцентъра на БТА на площад „Централен" 1 (бившия партиен дом). В него от страна на Локомотив ще участват замесените в конфликта футболисти и изпълнителният директор Иван Петлешков. Отборът на Ботев ще бъде представен от спортно-техническия директор Малу Мпасинкату, старши треньора Енрико Пичоне и треньора на вратарите Лилчо Арсов.
Още по темата: общо новини по темата: 52
15.10.2010
02.06.2010
02.06.2010
01.06.2010
13.11.2009
04.11.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
локото не заслужават да играят в "А" група ,трябва да се научат да приемат пораженията
+1
 
 
Ако бях там до онова нищожество кики мики шях да го изям кълна се. Да забиеш черно бял парцал след като си победил има някакъв резон(както направи камбура преди години) пак е дразнещо но има нещо спортно в ситуацията. Но да забиваш портрета на христола и то при положение че сте загубили мача си е чиста селска злоба и завист. Запомнете тъпи буфери - между футболистите няма фенове примери валяло - Лилчо Армандо и същия тоя кики мики е бил ботевист. Феновете сме на трибуните. Така че въобще не го защитавайте - боклук е и постъпката му е долна. Ако това с парцала на христола ви е доставило удоволствие би следвало и аз да се порадвам на свой ред на това - честито каквото повикало такова се обадило само че за това на мен не ми пука не се радвам на това а на победата на Ботев на футбола.
+1
 
 
Момчета на 47 години сьм и сьм фен на Ботев с 10 години по малко.Локомотив беше с няколко точки повече и доиде краи бирената като фаворит.Канарите ги надиграха по всички показатели а че някои са превьзбудени по една или друга причина си е за тяхна сметка.Скандалите започнаха точно от Дани Кики.Тои поде хорото,после Акйалски, Сечков и е дин от Ботев не му знам името.Намеси се Лилчо и стана меллето.Когато всичко утихна даде огьн отново Дани Кики сьс транспаранта на Христолов когатао се опита да го забие в центьра на терена.Неадекватна постьпка отново и то при загубен мач.Това момче иначе талантливо си прехвьрля семеинете проблеми на терена.А Акалски се дьржеше като дрогиран.Нали арменеца не е в екипа ви.Сега ще накагат и двата отбора.Ведньж през 1999 искахте да ни завлечете с вас в Б група.Сега втори опит ли е
0
 
 
Глобaта за кики (мики мауса) и Аналски са от полвин до 1 година ;)
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 02.11.2009 г.
-1
 
 
Ти с Lauta Army недей се закачай!Напрежението си каза думата в края на мача,и 2та тима не са в добро състояние,нервите са на привършване...не е приятно да гледаш как тима ти затъва,и тъпите шопи подпомагат за това,при условие ,че и самите играчи са слаби! :(
+1
 
 
и този циганин в бяло пак се е насрал...
+1
 
 
А вие двамата сте прости и слепи парчета.След като помощник треньора на Ботев отиде да поздрави играчите на локомотив,както се прави в белите страни,произхождащия от дълбините на циганските гета дани кики му удари ръката и останалите "играчи" на локомотив започнаха да го блъскат,тогава Лилчо Арсов тръгна към тях и психопата Акалски тръгна да го рита,след което Арсов му донесе фрактура,но беше бутнат от кики.
0
 
 
МОМЧЕТА ГАЛКА ИЗБИ РИБАТА, А ВИЕ СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ГЛУПОСТИ. ТАЯ АЛКОХОЛИЧКА Е ПО-ЗЛЕ ОТ МИТЕТО СЕЛСКИЯ И НЕ МОГА ДА ВИ МИСЛЯ.
+3
 
 
Това което стана беше много тъпо. И без това и двата отбора не се знае ще завършат ли първенството та само нещо такова трябваше. Все пак Дани Кики намери в себе си разум, призна грашката си и се извини и на феновете на Ботев. Трябва все пак едно да се помни това дерби е празник за целия Пловдив и за да го има е заради двата клуба Ботев и Локо.
-1
 
 
абе траи4о много си прос!за какво да го съдят фена?Гадна провокация не издържа мом4ето и го бутна кво толкова?Ти го изкара убиец
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: