ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Иван Маринов: Основните футболисти прегоряха
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:03 / 31.10.2009Коментари (5)2648
© Plovdiv24.bg
"Аз бях на треньорската скамейка, когато стана сбиването и не мога да коментирам. Вероятно на камерите ще може да се види какво точно се е случило и не мога да взема отношение.

Нашият отбор не игра по начина, по който се искаше, тъй като основните футболисти прегоряха в самата среща. Сега няма да им цитирам имента. Желанието си е желание, но едно дерби съм казвал вече, че се играе освен с много мотивация и с много мисъл и психика. Това не се получи и през второто полувреме бях принуден да направя 3 принудителни смени, което промени предварителните планове по отношение на стратегията за мача, но какво да се прави. Георги Мечечиев е с комоцио, Рафаел получи разстежение и просто трябваше да влязат други състезатели, които дефакто ние не съумяхме през последните 30 минути поне да усилим атаката заради тези причини.

Том е почти здрав, но пак е получил някакво оплакване, тъй като с влизането му видяхте, че в разстояние на 20 минути Локомотив тотално пренесе играта в полето на противника. Мисля, че и точно в този момент, както и 2-3 принудителни смени, които направихме, просто дадохме инициативата на отбора на Ботев в последните 10-15 минути.

Голът за сега не мога да го коментирам, ще гледам запис какво точно се е получило.

Определено е неприятна ситуацията, в която е Локомотив. Трябва да се измъкнем от нея. Липсата на точки вкарва много нерви и напрежение в състезателите и те днес не бяха на това ниво, на което ние искаме да бъдат", бе коментарът след дербито на старши-треньора на "черно-белите" Иван Маринов.

Още по темата: общо новини по темата: 52
15.10.2010
02.06.2010
02.06.2010
01.06.2010
13.11.2009
04.11.2009
предишна страница [ 1/9 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 31.10.2009 г.
-1
 
 
Защо не забиете едно знаме на Герена ? Щото тоя дето го забие ще яде бой от футболистите , полицията и феновете ! А Таки и Ицо Исуса няма ви оставят да излезнете живи от София пумяри долни ! Идете забийте знаме на Армията или Герена ! Тука полицията ви пази и ние ви играем меко мама ви лайовозка столипиновска сган ! Дани Кики като вкара гол и победите това гол на БЪЛГАРИН ли е хахахах !!! Те и Манчестър дигнаха КЕШ с голове на португалец БОЛИ МА к**а кой е вкарал гола !
-1
 
 
Абе смешник....! Ама кво да те коментирам! Лай си там и си мисли че 10 г. си правил нещо!
+1
 
 
10 ГОДИНИ ВИ КЛАТИМ СЕЛЧОВЦИ, ОТНОВО СТАНАХТЕ СМЕШНИ НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ - ДОРИ КАТО ПОБЕДИХТЕ С ЖАБАРСКИ ГОЛ - ЦИРК /1912 ТРАВЕСТИТИ/ ОТНЕСЕ МОЩНИ ШУТОВЕ !
0
 
 
Нека бъдем честни. Да честитим на Локомотив добрия резултат. При такова тотално мачкане само един гол е успех за тях. А за нас остават изводите - не трябва да подценяваме по-слабите отбори...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Бивш футболист на Локомотив пое отбор на Цветомир Найденов
Феновете на Локо вече могат да купуват билети за битката на "Тича"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: