Ето как наказаха жената, която предизвика масово падане на Тур дьо Франс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:43 / 10.12.2021
2119
Французойка бе глобена с 1 200 евро за това, че причини масово падане по време на последното състезание "Тур дьо Франс“, като излезе на пътя с картонен надпис.

Основната група от състезатели бе на около 45 километра от финала на първия етап от състезанието, когато германският колоездач Тони Мартин се закачи в нейния надпис.

Той падна на земята, след което бе последван от десетки други състезатели в едно от най-тежките масови падания в историята на надпреварата.

31-годишната жена също така трябва да плати символичната глоба от 1 евро на Асоциацията на професионалните колоездачи във Франция.

Самоличността на жената, която бе зрител на популярното състезание, не бе обявена, тъй като тя стана обект на сериозен онлайн тормоз след инцидента, информира AFP.

Видеото от инцидента, който се случи през юни, бе споделяно навсякъде в социалните медии. На него се вижда как жената държи надписа, на който пише "баба и дядо" на немски език. Тя гледа в обратната посока на приближаващите състезатели и не ги вижда, докато в същото време е излязла на пътното платно с надписа.

В резултат на падането няколко състезатели трябваше да се оттеглят напълно от надпреварата, като сред тях бе и испанецът Марк Солер, който счупи и двете си ръце. На други осем души бе оказана медицинска помощ. Жената се предаде в полицията няколко дни по-късно.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).