Феновете на Ботев се ядосаха: 1 година лъжи и обещания

Автор: Георги Кирилов
Коментари (22)
12:14 / 09.12.2021
8055
"1 година лъжи и обещания". С този транспарант осъмна оградата на стадион "Христо Ботев" в Пловдив тази сутрин. Пред Народното събрание в София пък бе поставен подобен, но с друго съдържание - "Цял Пловдив гори Колежа да се изгради". Снимките бяха споделени в официалната фейсбук страница на Клуба на привържениците на Ботев Пловдив преди около час.

Припомняме, че вчера община Пловдив прекрати поръчката за седалките на стадион "Христо Ботев“. Това стана само ден, след като бе стартирана процедурата за подаване на документите.

Причина за решението е "редица сигнали по отношение техническите характеристики на предмета й, както и установени непълноти в техническите спецификации", гласи официалното обяснение от Общината.

"Те са общи и не отговарят на изискванията по чл. 48 от ЗОП. Затова единственото законосъобразно действие е прекратяването на процедурата на основание чл. 110, ал. 1, т. 9 от  ЗОП. Тя е спряна с Решение, публикувано в Агенцията по обществени поръчки в 15:54 часа на 08.12.2021 г., по преписката на процедурата в АОП", се казва още в становището на възложителя.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).