ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Две спорни дузпи на "Лаута", реферът Георги Давидов брутално ощети Локомотив
Автор: Стойчо Генов 16:54 / 01.12.2021Коментари (22)7943
Локомотив Пловдив не успя да спре успешната серия на Черно море, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Вицешампионите завършиха 1:1 срещу варненци в мач от 17-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в "Лаута".

Пабло Гарсия (12-дузпа) вкара за гостите, а капитанът Димитър Илиев (37-дузпа) бе точен за Локомотив, като и двата наказателни удара бяха доста спорни.

По този начин "моряците" имат вече 10 поредни срещи без загуба (4 победи и 6 равенства) и са с актив от 29 точки, изравнявайки се с отборите на ЦСКА-София и Ботев (Пд). Възпитаниците на треньора Александър Тунчев пък имат вече 24 точки и са на 7-ата позиция във временното класиране.

Още в 9-ата минута Черно море получи дузпа, след като Кристиан Гомис извърши нарушение срещу Евгений Сердюк. Ситуацията бе дълго преглеждана с VAR, за да се види дали фаулът е в наказателното поле. Пабло Гарсия шутира силно и отбеляза, въпреки че Илко Пиргов докосна топката с ръка - 0:1.

Малко след това бе първата идеална възможност за пловдивчани. Парвиз Умарбаев получи отляво и центрира в наказателното поле. Там Георги Минчев изпревари защитниците, но не успя да нанесе хубав удар и топката мина покрай гредата в аут.

В 35-ата минута бе отсъдена дузпа и за "смърфовете". При центриране в наказателното поле съдията видя съприкосновение между Живко Атанасов и Лукас Салинас, а нарушението бе потвърдено от VAR. Капитанът Димитър Илиев бе прецизен с десния крак и изравни - 1:1.

В 72-ата минута главният съдия Георги Давидов ощети брутално домакините. Парвиз Умарбаев преодоля Виктор Попов, след което бранителят на варненци влезе изключително грубо в краката на халфа. Попов имаше вече един жълт картон, а Давидов се направи на разсеян и дори не отсъди фаул, за да не се налага да го гони.

Локо (Пд): Илко Пиргов, Мартин Паскалев, Милош Петрович, Кристиан Гомис, Емил Янчев, Парвиз Умарбаев, Николай Николаев, Бирсент КарагаренЛукас Салинас, Димитър ИлиевГеорги Минчев.

Черно море: Иван Дюлгеров, Влатко Дробаров, Живко Атанасов, Виктор Попов, Мартин Дичев, Васил Панайотов, Пабло Гарсия, Леандро Андраде, Даниел Димов, Велислав Василев, Евгений Сердюк.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Искам да публикувам мнение на друг локомотивец, от друг форум, което НАПЪЛНО съвпада с моето мение. Само да добавя, че бай Хисто е пълен глупак ако наистина вярва, че Сашко може да стане Бруно... дори и ако го чака 30 години..."Повече няма да гледам това жалко селско отборче в което превърна Локомотив този ГЛУПАК Сашко тъпото., докто той е трвньор.Черно море ТОТАЛНО НИ НАДИГРА, а тъпака седи и гледа безучастно. След 70-тата минута нашите играчи не можеха да ходят в резултат на „подготовката“ на Сашко ТЪПОТО. Няма и помен от дисциплинирания, добре подготвен и жаден за победи отбор на Бруно! Обаче простака селяндур, който на времето защитавах, си въобразява, че Сашко е Бруно. No way!! Крушарски, ти си толкова прост, че на две магарета сламата не мойе да разделиш – да ти го кажа така, че да ме разбереш. СМЕШЕН СИ! ОЛИГОФРЕН СИ!!Да започна сега с „футболистите“:1. Карагерен – е няма толков ялов играч. Но затова пък вечен титуляр. Защо, бе Саше?2. Минчев – този изобщо игра ли??!!! Прав е Гонзо за този. Заради него играе с човек по-малко всеки мач3. Янчев – този на кой е любовник, че изобщо помирисва терен? На Сашко или на Жоро Илиев? Никаква, ама никаква полза от този – още един човек по-малко4. Петрович – свършил за футбола5. Томашевич – свършил за футбола.6. Салинас – страхотен играч при Бруно и още един безполезник при Сашко.7. Умарбаев – нищо общо с играча който беше при БруноЗащо Биков не игра, бе Саше? Пу, да та е*а в тъпия олигофрен!!!Отбора е ТОТАЛ ЩЕТА! КАЙМА!!! ДРОБ СЪРМА!!!Виновниците – САШКО ТЪПОТО И СЕЛЯНДУРА БАЙ ХРИСТО!!!!!Просот се чудя как Гонзо изобщо седи и гледа цялата тази НЕКАДЪРНОСТ НА ЕДНО МЯСТО?!"
на 01.12.2021 г.
0
 
 
Реален и закономерен резултат, точка за двата отбора. Днес Локомотив Пловдив срещна един отбор,който е в подем,добре организиран и с много опитен треньор така че да не сме чирногледи.Локомотив Пловдив е институция в българския футбол с дълги традиции,реално от шампионската ни година 2004 имаме съвсем леки спадове и сме постоянен отбор,само Локо и само напред и нагоре!
+1
 
 
Има сили мачове но има и слаби .Важното е ,че Локо пд върви напред .
+2
 
 
Много слаб мач за "Локомотив"Защо Томашевич не започна?Инертен Г.Минчев,неорганизирана игра от играчите играещи в средата на терена–Салинас,Умарбаев.Отзад нямаше синхрон и късмет е,че не загубихме мача.Черно море ни надигра тактически,и физически.Но да се мисли за другите мачове,защото шестицата ще е гледаме през крив макарон,ако не вземем минимум 5 точки от оставащите срещи "Славия","Ботев"Враца и "Левски",които в момента са един слаб отбор.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 01.12.2021 г.
-2
 
 
Хохооо, поредната подарена точка на Локо. Ако съдията не даде несъществуващата дузпа, не могат да вкарат на Морето до събота. Почнаха да спъват варненци, че са вече втори. А оня откаченият реве, че ще хвърля кърпата.
-3
 
 
хубуу чи беши рефера , та отървахми загубата .А е бай Круши знай за кого да гласува , то оттогава тръгнахми нагори.
+3
 
 
Браво машини. Не може само да се побеждава, но въпреки всичко сме в супер серия от 5 победи, един равен и една загуба. С това темпо може и 2ро място да натискаме.
0
 
 
Не е само до реферът. Днес много брак в играта ни имаше, но и Черно Море не са слаби. Равния е реален САМО ЛОКО
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: