Пичоне: Аз съм треньор, не ме питайте за пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
21:18 / 24.10.2009
5851
Старши треньорът на Ботев Пловдив Енрико Пичони не пожела да отговори кой ще плати сметките му в хотел „Империал", дали при „канарчетата" има пари и ще има ли Ботев отбор, за да излезе в дербито на Пловдив другата седмица.

„В мач срещу Черноморец не можех да разчитам на доста играчи, това оказа своето влияние върху нашето представяне", коментира Пичоне пред Ринг.

„Все пак, направихме добро второ полувреме, имахме нашите възможности, но не бяхме достатъчно добри, за да вкараме", добави той.

„Затруднихме през втората част Черноморец, но трябва да подобрим играта си и да започнем да бележим. Имахме възможност да обърнем срещата, но не го направихме. Доволен съм от съдийството", каза още старши треньорът на Ботев.

Той не пожела да коментира появилите се информации, че не си е плащал сметките в хотела, в който отседна, когато пое тима. „Аз съм преди всичко треньор", коментира кратко Енрико Пичоне.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).