ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо проспа едно полувреме, но въпреки това стигна до успех
Автор: Стойчо Генов 19:51 / 21.11.2021Коментари (10)4574
Локомотив Пловдив проспа едно полувреме, но въпреки това победи Локомотив (София) с 2:1, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят от 15-ия кръг на Първа лига се игра пред празни трибуни на "Лаута" заради наказание на домакините.

Димитър Илиев (54-дузпа) и Георги Минчев (59) бяха точни за пловдивчани, а повече от половин час гостите играха с човек по-малко заради изгонването на Карим Бухмеди. Върджил Пинсон (88) вкара за сталичните "железничари".

С успеха възпитаниците на треньора Александър Тунчев имат вече актив от 20 точки и изскочиха на 7-ото място във временното класиране.

Черно-белите буквално проспаха първото полувреме, през което не отправиха нито един точен удар към противниковата врата. В 22-ата минута капитанът Димитър Илиев се строполи на тревата след съприкосновение с Йоргос Катсикас и имаше сериозни претенции за дузпа, но реферът Волен Чинков не пожела да разгледа ситуацията с ВАР.

В 53-ата минута след центриране от корнер Артур Крачун засече с глава, а Карим Бухмеди отклони топката с ръка. Този път Волен Чинков сам отиде да гледа повторение на положението, след което отсъди дузпа и вдигна жълт картон на Бухмеди, който бе негов втори в мача. Димитър Илиев бе точен от бялата точка за 1:0.

Само 5 минути по-късно вицешампионите удвоиха преднината си. Бирсент Карагарен бе фаулиран пред пеналта, но атаката продължи с пробив отдясно на Артур Крачун. Последва центриране към Димитър Илиев на далечна греда, който изведе Георги Минчев на празна врата и той засече с крак за 2:0.

В 79-ата минута вратарят на Локо (Сф) Александър Любенов улови върната към него топка и "смърфовете" получиха право да изпълнят непряк свободен удар. Умарбаев докосна леко към Бирсент Карагарен, който от 5 метра шутира високо в аут.

Две минути преди края на редовното време Върджил Пинсон получи топката след центриране отдясно и с техничен удар я прати покрай Лукас Рейдър за 2:1.

Локо (Пд) игра в състав:

Лука Рейдър, Олексий Биков, Милош Петрович, Артур Крачун (77- Видол Сейменски), Емил Янчев, Парвиз Умарбаев (87- Айвън Ангелов), Йосип Томашевич (60- Конър Руан), Бирсент Карагарен, Лукас Салинас (87- Николай Николаев), Димитър Илиев, Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поредния силен мач на Локо. Този отбор изгради стил и класа на която малко отбори могат да се противопоставят. Мислех си, че тзи година ще я караме по айляк, но като гледам как набираме скорост отново ни чакат купи и медали.
0
 
 
Без четирима титуляри при тази къса резервна скамейка е най-важна победата. Браво на момчетата!
на 21.11.2021 г.
0
 
 
Като цяло мач без атмосфера трудно се играе.Важни три точки,няма да го помним с нищо този мач.Вървим напред в класирането, така че всичко е ок. Мое мнение е ,че трябва да се търси място на Конър Руън,стабилен е ,играе със сърце, защо го чака на една позиция за по 15 20мин?Холандеца и той да се върне в игра,стил Руд Гулит.Отзад Рюдигер и отбора става друг.Намерихме много качествен вратар,не знам за колко време му е договора,но е хубаво да го обвържем за поне още 2 години.С Биската ,Капитана ни и Минчев напред сме солиден състав.Само Локо и само напред и нагоре!
0
 
 
Браво. Поредния силен мач на Локо. Браво машини.
0
 
 
Слаб "Локомотив"отново за съжаление.Изключение Дим.Илиев и Умарбаев.Отпред един пешеходец -Г.Минчев и един гледащ мача отблизо-Карагерен.Впрочем проблема е за Тунчев и дано да го вижда.В момента можем да играем и по-добре,ако се изчистят многото брак в играта.Почивката изглежда бе проспана.
0
 
 
Момчета не така в последните минути.Биска отпуши се момче .Пропусна поне три положения.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: