ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Късметът избяга от Локо! Автогол в последната минута пречупи "черно-белите" срещу Лудогорец
Автор: Стойчо Генов 19:56 / 07.11.2021Коментари (24)7702
©
Отборът на Лудогорец спря устрема на Локомотив (Пловдив). Шампионът победи вицешампиона с 1:0 в дербито от 14-ия кръг на Първа лига, което се игра на "Хювефарма Арена" в Разград. Кристиан Гомис си отбеляза автогол в 90-ата минута на мача, а Пиерос Сотириу (60) изпусна дузпа за домакините. В добавеното време младият защитник на Локомотив Мартин Паскалев бе изгонен заради два жълти картона.

По този начин възпитаниците на треньора Александър Тунчев прекъснаха отличната си серия от 5 поредни официални срещи без поражение (1 реми и 4 победи). Черно-белите останаха с актив от 17 точки, колкото имат отборите на Арда и Левски. 

Наставникът на Локо изненада с пускането на Конър Руън, който бе един от тримата защитници в линия заедно с Кристиан Гомис и Мартин Паскалев.

Още в първата минута пловдивчани създадоха чисто голово положение. След пробив на Конър Руан последва пас към Димитър Илиев, който нахлу в пеналта между двама бранители, но топката му бе избита. Тя стигна до Умарбаев и той шутира с левия крак от границата на наказателното поле, но високо над напречната греда.

Лудогорец отвърна с два по-опасни удара на Доминик Янков, които бяха спасени от вратаря Лукас Рейдър.

В 60-ата минута реферът Драгомир Драганов отсъди доста дискусионна дузпа за домакините. Мартин Паскалев събори Бернард Текпетей, като първоначално Драганов даде фаул. Ситуацията бе прегледана с VAR, от който се видя, че нарушението започва извън пеналта, но пък нападателят пада вътре и Драганов посочи бялата точка. Пиерос Сотириу изпълни, при което топката се удари в двете греди и се върна към терена, а Сотириу при добавката я прати високо над напречната греда.

Три минути преди края съдията отсъди нова дузпа за Лудогорец при шпагат на Гомис срещу Чибота. Повторенията на VAR ясно показаха, че няма контакт и нарушението бе отменено, а Драгомир Драганов даде жълт картон за симулация на нападателя.

В 90-ата минута Текпетей проби отдясно и опита нещо средно между шут и подаване. Кристиан Гомис засече топката с крак и я прати под напречната греда за 1:0.

Локо игра в състав:

Лукас Рейдър, Конър Руан, Мартин Паскалев, Кристиан Гомис, Милош Петрович, Парвиз Умарбаев (62- Емил Янчев), Йосип Томашевич (80- Шакил Сно), Бирсент Карагарен, Лукас Салинас (74- Айвън Ангелов), Димитър Илиев, Георги Минчев.

Още по темата: общо новини по темата: 727
21.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
20.05.2022
19.05.2022
18.05.2022
предишна страница [ 1/122 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Въпреки нелепата загуба, Локомотив отново показа, че е сред най-силните отбори в БГ въпреки контузените титуляри и умората. Този отбор тепърва ще побеждава и ще бърка сметките на всички мислещи се за силни отбори!
-2
 
 
Тази година ще се задоволим само с купата за ужас на байонзи и мангал от шекера :)))
-1
 
 
Няма нищо! Продължаваме смело напред и САМО ЛОКО!
-2
 
 
Тази година ще се задоволим само с купата за ужас на байонзи и мангал от шекера.
-3
 
 
С посредствен треньор като Сашко Тъпото и дупки като Петрович, Сно, Конър и статисти като Илиев и Минчев… толкова.След като съдията не успя да ни бие с 2 АБСОЛЮТНО ИЗМИСЛЕНИ ДУЗПИ, то Тунчев се погрижи да го направи.Този НАСРАН ОТ СТРАХ треньор не стига, че заложи грешна тактика бетон, но остави отбора без плеймейкър.Бай Христо, още ли не си разбрал, че евтиното винаги излиза по-скъпо?!
-2
 
 
Първо за чорбара .Не разбра ли че вие сте ни най омразния отбор.Да ще ви бием но с Лудогорец играхме за равен.Не стана и то с автогол в 90 мин.Никой не вини Гомис.Игра момчето и една грешка но това е футбол.Лудогорец второто полувреме бяха по добри и съвсем логично вкараха чрез Гомис.Само Локо пд.
+2
 
 
Някакъв комикс си вкарал автогол накрая?
-1
 
 
На армията ни скачат като За световно , а в Разград излизат като насрани и цял мач играят за 0:0 ба*ти утрепките са тия цигани
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: