Зико: Другата седмица почва строителството на стадион "Тодор Диев"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (19)
15:29 / 03.11.2021
7838
Строителството на стадион "Тодор Диев“ започва другата седмица. Страхотната новина за всички привърженици на Спартак съобщи днес кметът на Пловдив Здравко Димитров, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Зико коментираше закупените преди близо 8 години от общината седалки за стадион "Христо Ботев" и дори намекна, че част от тях могат да бъдат дарени на ПФК Спартак за новото съоръжение в "Кючук Париж".

"Можем да дадем част от седалките на Спартак. Другата или по-другата седмица там почва строителството", каза кметът.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че за последно собственикът на ПФК Спартак Пловдив Динко Миленчев е коментирал ситуацията около стадиона  преди 6 месеца.

Ето какво каза бизнесменът в официално изявление на 14 май 2021 година:

"Категорично искам да декларирам, че строителните дейности по реконструкцията на стадион "Тодор Диев" ще започнат съвсем скоро. Тежката икономическа криза в резултат на пандемията от Covid-19 нямаше как да не ни се отрази. Това и наложителни промени в проекта, свързани с изисквания на УЕФА, забавиха изготвянето на техническия проект, но категорично искам да кажа, че вече работим усилено по избор на изпълнител на строителните дейности. Никога не съм казвал, че Спартак може да се откаже от концесията на стадион "Тодор Диев".


Виж коментарите (19)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).