Ботев II победи с 2:1 последния във Втора лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
20:47 / 26.10.2021
2068
Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) се наложи с 2:1 над Нефтохимик (Бургас) в среща от 14-ия кръг на Втора лига. Двубоят се игра на базата в Коматево.

В 8-ата минута Стефан Попов се озова на отлична позиция в наказателното поле и стреля, вратарят изби и топката се спря в страничната греда.

Половин час по-късно "жълто-черните" поведоха. Стефан Попов пробва шут от фаул, топката рикошира в стената и се върна в халфа, който центрира отлично, а Мартин Христов засече с глава за 1:0.

В 67-ата минута гостите изравниха с бомбен удар на Даниел Георгиев, който от над 25 метра прати топката под напречната греда за 1:1.

Натискът на домакините даде нужния резултат в 85-ата минута, а в герой се превърна роденият през 2004 година Даниел Гичев. Вратарят на гостите сбърка и подари топката на Иван Василев, нападателят подаде към Даниел Гичев и талантливият халф с удар между краката на вратаря донесе успеха на Ботев.

Ботев игра в състав: Християн Славков, Мите Цикарски, Мартин Христов, Благовест Данчев, Иван Василев, Никола Гелин, Атанас Чернев, Димитър Пройчев, Димитър Балинов, Юсеин Касов, Стефан Попов

Резерви: Мартин Панев, Станислав Работов, Пламен Цончев, Даниел Гичев, Венцислав Богданов, Петър Вуцов, Емил Колев


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).