Левски се отказа от голмайстора на Марица, пожела отново Кристиан Димитров

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:11 / 08.10.2021
2938
Левски отново се интересува от привличането на бившия национал Кристиан Димитров. Лично треньорът на "сините" Станимир Стоилов оглежда центрпалния защитник. Столичани обмислят да отправят оферта за този футболист към Хайдук (Сплит) през зимата. Договорът на 24-годишния бивш футболист на Ботев (Пд) изтича следващото лято и за момента той не е получил предложение за удължаването му.

През настоящия сезон пловдивчанинът има едва 2 мача в хърватското първенство, като и двата пъти влезе като резерва. Той има пълни 90 минути за Купата на Хърватия при победата над Приморац Биоград с 2:1, както и 37 минути при загубата от Тобол в Лигата на конференциите.

В същото време стана ясно, че Левски се отказа от привличането през зимата на голмайстора на Марица (Пловдив) Мариан Тонев. Той бе опция за атаката на "сините", но от клуба са охладили интереса си, твърди "Тема спорт". Това почти сигурно означава, че от Левски ще насочат поглед към чужбина в търсене на нов нападател.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).