Таланти от Русе и Велико Търново показаха израстване в Ботев, повикаха ги в националния

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:52 / 06.10.2021
2822
Двама юноши на Ботев (Пловдив) получиха повиквателна за юношеския национален отбор на България до 17 години. Това са Божидар Сидеров и Константин Павлов. Лагерът стартира в началото на следващата седмица, като включва европейски квалификации, които ще се проведат в Сърбия.

Божидар Сидеров е роден на 26 април 2005 година във Велико Търново. Част е от школата на Ботев повече от четири години, а в момента е капитан на "жълто-черната" формация в U17. Неизменна част от юношеския национален отбор на България.

Константин Павлов е роден на 14 август 2005 година в град Русе. През зимата на тази година преминава в школата на Ботев, като показва страхотно израстване още в първите си месеци в академията на "канарчетата". Това е първа повиквателна за Павлов за юношеския национален отбор на страната.

В същото време, Пламен Цончев се присъедини към юношеския национален отбор на България до 19 години. Освен халфа, другите представители на "жълто-черната" школа в България U19, са вратарят Християн Славков и защитникът Мартин Христов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).