Ексклузивно: Бутат част от Трибуна Спортклуб на "Лаута", вижте причината

Автор: Стойчо Генов
Коментари (15)
13:59 / 06.10.2021
13531
Днес започна бутане на част от Трибуна Спортклуб на стадион "Локомотив“, научи Plovdiv24.bg. Става въпрос за южния край на съоръжението, което е в непосредствена близост до сектора за гости. Багери вече премахнаха първите 4-5 горни редове на трибуната.

Plovdiv24.bg потърси коментар от фирмата, която в момента изгражда новата Трибуна Бесика и която ще вдига другите две трибуни на стадиона – Спортклуб и Южната.

"Подготвя се строителна площадка, която трябва да е съобразена с всички законови норми. Трябва да се отвори "чашата“ на стадиона, за да се осигури достъп за строително монтажни работи“, обясниха пред нашата медия специалисти.

Това означава, че след като се завърши "Бесика“, веднага ще започне работа по изграждането на южната трибуна, която е огледална на "Бесика“.

Досега се твърдеше, че веднага след Бесика ще се строи Спортклуб и това бе "гарантирано" от заместник-кмета по строителството Пламен Райчев след среща с представители на фенклуба.

Гледайте в прикаченото видео как изглежда днес (6 октомври 2021 г.) стадион "Локомотив“!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).