След дузпата в Коматево: ЦСКА 1948 заплаши да напусне първенството

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
10:35 / 04.10.2021
3574
Ръководството на ЦСКА 1948 направи шокиращо изявление и в прав текст обяви, че в клуба се обсъжда изваждане на отбора от efbet Лига. Причина за това били някои фрапантни съдийски грешки.

"От вчера започнахме обсъждане за изваждане отбора от първенството. Отношението от страна на съдийската, лицензионната и дисциплинарната комисия към нашия отбор, минава всякакви граници! Ако няма сериозни промени, може да не стартираме след зимната пауза", заявиха пред Sportal.bg от столичния клуб.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че само ден по-рано от ЦСКА 1948 поискаха да бъде наказан съдията Димитър Димитров, който свири мача срещу Ботев (Пд) в Коматево, завършил 3:1 за домакините. Претенциите на "червените" са за дузпата, която бе отсъдена в полза на "канарите" и впоследствие бе реализирана от Тодор Неделев за 1:0. "Армейците" са категорични, че нарушението на Денислав Александров срещу Па Конате е извън наказателното поле. Димитров разгледа ситуацията и на ВАР, но потвърди решението си.

Ето какво написа в профила си във Фейсбук членът на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов по темата:

1.) Ако си футболен съдия и смяташ, че това е дузпа – или си корумпиран, или крайно некадърен.

2.) Ако си отговорник за ВАР и потвърдиш, че това е дузпа – или си корумпиран, или крайно некадърен.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).