Димитър Кузманов: Имах проблеми с дишането и с краката! Много е гадно!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
10:24 / 30.09.2021
2208
Пловдивчанинът Димитър Кузманов - Мико призна, че е имал сериозни физически проблеми в двубоя срещу поляка Камил Майхжак, който той загуби с 5:7, 1:6 и отпадна от надпреварата на сингъл в турнира Sofia Open.

"Със сигурност първият ми мач оказа влияние, тъй като сега не успях да поддържам високо ниво от началото до края. Започнах много добре, но бях свеж в началото. Постепенно започнах да губя енергия и сила. Имах проблеми с дишането, с краката. Много е гадно, когато искаш да направиш нещо, но тялото ти не го позвалява. Направих всичко възможно да се възстанова за по-малко от 24 часа, но силите ми не стигнаха", коментира Димитър Кузманов.

"Първият сет беше от много високо качество, а във втория, въпреки резултата, също направих добри разигравания. Но мачът беше тежък с много високо темпо и не успях да издържа. Поздравления за Камил. Той игра почти без грешки и за разлика от мен успя да надгради в хода на срещата", каза още пловдивчанинът.

Той е доволен от цялостното си представяне в турнира, след като успя да запише дебютна победа в основната схема.

"Много съм доволен, тъй като показах много добра игра и се забавлявах. Както казах и преди турнира, най-важното за мен е играта. Когато нещата ми се получават на корта, идват и резултатите", заяви рекордьорът на България по победи за Купа "Дейвис".

Димитър Кузманов продължава участие в "София Оупън" в надпреварата на двойки, където си партнира с Александър Донски. Двамата ще играят срещу британците Джони О′Мара и Кен Скупски.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).