Коронавирус в Локо (Пд), загуби за другите два пловдивски женски тима

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:22 / 27.09.2021
2259
Коронавирус плъзна в Локомотив Пловдив. Само, че не в мъжкия тим, а при дамите, научи Plovdiv24.bg. Поради тази причина гостуването на черно-белите в Стара Загора срещу местния Локомотив от 4-ия кръг на националния футболин шампионат бе отложено.

От БФС са разпоредили на ръководството на ЖФК Локомотив Пловдив да предостави най-късно до 29 септември резултатите от PCR тестовете, за да се прецени какви решения ще се взимат допълнително.

В същото време другите два пловдивски отбора в елитния женски шампионат - Пълдин и Енко, загубиха своите мачове от 4-ия кръг.

Отборът на ФК Пълдин отстъпи на ФК Бароко (София) с 0:2 на стадиона в село Труд. Столичанки вкараха по едно попадение през първата и втората част, а веднъж късметът избяга от момичетата на треньора Ангел Славов, които удариха греда.

ФК Енко пък отстъпи с 0:1 при гостуването си на Пирин в Благоевград. В класирането Пълдин е на 3-то място с актив от 9 точки, а Енко е на 12-а позиция с 4 точки. Локомотив Пловдив засега е без спечелена точка, но и мач по-малко.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).