Христо Бонев обяви кога Мартин Камбуров трябва да прекрати кариерата си

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:09 / 17.09.2021
4475
Голямата легенда на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев коментира върховното постижение на Мартин Камбуров, с когото поддържат отлични отношения.

"Беше ясно, че рано или късно ще подобри този рекорд. Мартин въпреки, че скоро ще стане на 41 години, поддържа тялото си само и само да може да постигне тази висока цел, която си беше поставил – 254 гола. Моето мнение е, че той не трябва да спира изведнъж. А да спре тогава, когато разбере, че желанието му е много по-голямо от възможностите. Знаех, че ще подобри рекорда за попадения. На мен обаче ми е малко тъжно. Много по-приятно щеше да ми е и щях да се гордея още повече, ако това беше го направил с екипа на Локомотив Пловдив. Но така се стекоха обстоятелстелствата, че той трябваше да отиде в други отбори. Въпреки, че Берое е един от най-симпатичните провинциални отбори. Имат изключително ръководители и хора които обичат футбола", сподели Зума пред вестник "Тема спорт".

"Познавам много добра характера на Мартин. Щом няма окончателно решение за край на кариерата, след като е подобрил рекорда за голове, значи си е поставил друга цел, която за него е достижима. Погледнете телосложението му. Ние се прехласлваме, когато видим кадри на това как изглеждат Роналдо, Ибрахимович – като Аполон. Не по-малко поддържан е и Камбуров".

"Не се бях замислил за рекорда по мачове, но сега съм убеден, че той трябва да го атакува и него. И за него си, и за хората които го обичат, и най-вече за семейството му. Ако постави и този рекорд, ще стане като 209-те см на Стефка Костадинова и нейния световен рекорд на висок скок. Колкото и поколения да се родят едва ли някоя атлетка ще скочи 210 см", категоричен бе почетният президент на Локомотив Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).