Валентич: Играчите заслужаваха повече подкрепа от нашите фенове

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
22:49 / 13.09.2021
4517
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич обяви, че е горд със своите футболисти след победата над Арда с 2:1. Наставникът обаче засегна и темата за отношението на привържениците на отбора към него. След смяната на Тодор Неделев от трибуните се чуха освирквания към Валентич и викове "оставка".

Ето какво заяви босненският специалист след края на мача в Коматево:

Първото полувреме беше най-добрият футбол, който сме играли под мое ръководство. От първия ми ден тук говоря, че искам такъв футбол. Радвам се и съм много горд с това първо полувреме. Вкарахме 3 гола, единият беше отменен, но аз се доверявам на съдиите.

Имахме и няколко страхотни шанса през второто полувреме. Атанас Илиев е страхотен футболист. Той е един профил нападател, но Маркиньос е друг профил. С него ние можем да се движим с една стъпка напред.

Футболисти заслужаваха малко повече помощ от нашите фенове. Знам ситуацията в нашия отбор, знам кой е изморен и кой може да играе повече. Извадих Тодор Неделев, защото имаше леки болки и трябваше да го пазя за следващия мач. Хората може да ме мразят, но аз не съм тук да си говоря с тях, а да водя отбора и затова получавам заплата.

Трябва ни още агресия, но без да правил нарушения. Работим по това нещо, но пак ви казвам – аз съм горд с моите футболисти.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).