Дубълът на Ботев с втора поредна загуба

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
21:14 / 11.09.2021
2974
Дублиращият отбор на Ботев (Пд) записа втора поредна загуба в шампионата на Втора лига. Жълто-черните отстъпиха на Етър (Велико Търново) с 0:2 в мач от 9-ия кръг, който се игра на базата в Коматево. Официален дебют направи най-новото попълнение на "канарите" Петър Вуцов.

Така възпитаниците на треньора Стефан Стоянов останаха с актив от 11 точки и продължиха серията си на 4 поредни мача без победа.

Етър пък е съперник на Ботев (Пд) за Купата на България, като "болярите" ще са домакини на представителния тим на "канарите".

Етър откри резултата още в 6-ата минута. След прострелно центриране вратарят на Ботев Ханкич изби, но топката попадна в Мартин Петков и той отблизо я прати в мрежата - 0:1.

Само 5 минути по-късно ботевистите пропуснаха най-чистата си възможност. Димитър Пройчев остана сам срещу противниковия вратар, но ударът му бе блокиран.

Етър реши мача с втори гол в 53-ата минута. Натаниел пусна отличен пас към Кнежевич. Той овладя в пеналта и шутира в далечния ъгъл за 0:2.

Ботев игра в състав:

Хидайет Ханкич, Мартин Христов, Благовест Данчев (65 - Пламен Цончев), Иван Василев, Никола Гелин, Димитър Пройчев, Атанас Чернев (65 - Иван Иванов), Димитър Балинов, Юсеин Касов (51 - Даниел Гичев), Венцислав Богданов (51 - Благовест Величков), Стефан Попов (70 - Петър Вуцов).


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).