Мъри Стоилов: За мен винаги е удоволствие да гостувам в Пловдив, особено на Локомотив

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
18:27 / 11.09.2021
3527
Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде днес пресконференция за медиите преди гостуването на Локомотив Пловдив. Двубоят от 7-ия кръг на Първа лига е в неделя от 21 часа на "Лаута".

Ето какво заяви Стоилов за предстоящия му повторен дебют начело на "сините":

Локомотив е отбор, който показа сериозно израстване. Прави чест на г-н Крушарски, че стоя зад предишния треньор, а сега стои твърдо зад настоящия. Той вярва в тях и им даде шанс. Тази негова упоритост даде резултатите на Локомотив.

За мен винаги е удоволствие да гостувам в Пловдив, особено на Локомотив. Там има една прекрасна обстановка за футбол.

На някои наши тренировки имаше повече привърженици, отколкото някои отбори имат на мачовете си. Ние трябва да отговорим на тези очаквания. Левски повече не може да си позволява бледи представяния и слаби игри.

Аз чисто за играта на защитниците нямам притеснения, но имам притеснения за играта на отбора във фаза защита. Притесняват ме действията на целия отбор. Проблемите може да ги реши колективът, а не един или двама играчи.

В главата ми има състав, който мисля, че ще започне срещата. С оглед функционалното състояние на играчите, имаме възможност да направим ротации в зони, в които може да имаме трудности.

Големият проблем е, че нямаме повече време да работим с централните защитници. Имам идея как ще изглеждаме. Имам тръпка като за мач. Имам тръпка Левски да побеждава.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).