Притеснителна за Локо статистика: Левски мачка здраво при дебютите на Мъри

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
13:50 / 10.09.2021
2556
Станимир Стоилов ще дебютира начело на Левски в официален мач след 13-годишна пауза. Това ще стане в неделя, когато "сините" гостуват на Локомотив Пловдив на "Лаута". Мачът е от 21,00 часа.

Едва ли някой си спомня първите среща на Левски под ръководството на Мъри в елита на България, Купата на страната и Европа. Все пак оттогава е минала цяла вечност. Статистиката показа, че Станимир Стоилов е бил безпощаден в трите си дебюта - отборът му вкарва 13 гола и не допуска нито един.

За първенство Мъри дебютира като треньор в най-старото столично дерби със Славия. "Белите" са пометени с 3:0, а головете вкарват Емил Ангелов, Димитър Телкийски от фаул и Тодор Колев, припомня "Мач Телеграф". Дебютните мачове на Мъри като треньор на Левски за Купата и в Европа са още по впечатляващи - 5:0 срещу Несебър като гост и 5:0 с босненците от Модрича на "Герена".


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).