Дамите на Локо повеждаха два пъти, но допуснаха обрат в пловдивско дерби

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:53 / 30.08.2021
2596
Отборът на ЖФК Локомотив допусна поражение в първия кръг на Swiss Capital Лига. Черно-белите записаха домакинска загуба от Пълдин с 2:4. Пловдивското дерби се игра на стадиона в село Оризари. Тимът на Пълдин бе воден от бившия наставник на Локомотив Ангел Славов, а в отбора му има 7 футболистки, които миналия сезон спечелиха вицешампионската титла с черно-белите.

Сега дамите на Локо са водени от треньорката Златка Габерова и откриха резултата в 26-ата минута. Цветана Манчева се разписа директно от фаул с удар от над 30 метра за 1:0.

В 42-ата минута Пълдин изравни с изстрел от дистанция на Кристияна Димитрова. Локомотив бързо си върна преднината и в 44-ата минута Мирослава Диновска направи 2:1.

Гостите започнаха по-активно в началото на второто полувреме. В 52-ата минута Пълдин отново изравни за 2:2 директно от корнер, отново чрез Кристияна Димитрова.

Десет минути по-късно се стигна до пълен обрат в резултата. Гергана Георгиева успя да реализира за 2:3. Тя оформи и крайното 2:4 в 85-ата минута на дербито.

ЖФК Локомотив игра в състав: Илиана Минкова, Цвета Такучева, Кремена Петкова, Мария Павлова, Мирослава Диновска, Радослава Кирова, Даниела Мореева,  Кристин Кръстева, Даниела Савова, Златка Габерова, Цветана Манчева (Мария Неделчева, Далия Ангелова, Антоанета Начева)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).