Лукас Масоеро вкара първи гол в Русия, но в грешната врата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
13:30 / 23.08.2021
2431
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Лукас Масоеро отбеляза първия си гол в в руския елитен шампионат, видя Plovdiv24.bg. Аржентинецът обаче имаше ужасния късмет да прати топката в собствената си врата. Това стана при нелепата загуба на неговия тим Нижни Новгород с 1:2 като домакин на Ростов в двубой от 5-ия кръг.

Централният защитник е неизменен титуляр при треньора Александър Кержаков и показва постоянно високо ниво в досегашните двубои на светлосините. Сега обаче негово действие доведе до победно попадение за съперника.

Нижни Новгород откри резултата още в 3-ата минута след автогол на Осипенко. Хашимото изравни в 36-ата, за да се стигне до автогола на Лукас Масоеро в 89-ата минута за окончателното 1:2.

Така тимът на бившия "смърф" остана с актив от 7 точки на 7-ата позиция във временното класиране. Лидер е Динамо (Москва) с 12 т.

Гледайте в прикаченото видео нелепия автогол на Масоеро в 89-ата минута на мача с Ростов!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).