Венци Стефанов за мача с Локо: Дано София изравни Пловдив! Дай Боже да се отпушим!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (14)
11:58 / 22.08.2021
8442
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи интересен коментар за днешния мач на своя тим срещу Локомотив Пловдив. Двубоят от 5-ия кръг на Първа лига е тази вечер от 18,45 часа на стадиона в квартал "Лаута".

В петък пък Ботев победи Левски с 3:1 и така Пловдив поведе на София в този кръг.

"София трябва да изравнява на Пловдив, дано да стане. Заради моментното състояние на Левски победата на Ботев не е изненада. Ние горе-долу знаем къде се простират възможностите ни и затова гледаме да си вършим нещата - тихо, кротко, точките се трупат. Момчетата ни характер имат, но трудно бележим. Това ни е проблемът. Да, в последния мач с Берое вкарахме три гола. Дай Боже да се отпушим и на Лаута", заяви ексцентричният шеф на Славия, цитиран от "Тема Спорт". 

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че до момента Локомотив има само един отбелязан гол от 3 изиграни шампионатни двубоя. Черно-белите са предпоследни в класирането с една точка, колкото има и последният ЦСКА 1948.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).