След 5-месечно лечение футболист на Ботев готов за игра, пратиха Цикарски в дубъла

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
08:45 / 13.08.2021
3831
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) II Стефан Стоянов определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Хебър. Двубоят с тима от Пазарджик е днес (13 август) от 20:00 часа на базата в Коматево.

За първи път от месец март в игра ще се завърне Димитър Тонев. Атакуващият халф дълго време лекуваше различни травми и е вероятно да запише първи минути в официална среща от пролетта насам.

Извън сметките остава контузеният Венцислав Богданов, като неговото място ще бъде заето от Мите Цикарски. С травма е още Бисер Бонев, като халфът не е възстановен и няма да играе срещу "зелените".

Ето и групата на Ботев II:

Християн Славков, Мартин Панев, Габриел Земярски, Благовест Величков, Димитър Балинов, Атанас Чернев, Мите Цикарски, Иван Иванов, Даниел Гичев, Димитър Тонев, Димитър Пройчев, Благовест Данчев, Пламен Цончев, Емил Колев, Никола Гелин, Юсеин Касов, Кристиан Добрев, Иван Василев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).