Крушарски: Страничният да си завре байрака отзад! Словачко ще ги отнесем като бръмбар сламка!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (26)
09:09 / 26.07.2021
8097
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски избухна срещу съдийската бригада на дербито срещу Лудогорец, загубено снощи с 1:3 на Лаута. Бизнесменът визираше най-вече взетите две решения след намесата на VAR, като и двете бяха в ущърб на черно-белите.

“Вече ми писна от гайдарджии, тъпанджии и още не знам какви да ги нарека. Аз грешки на съдиите няма да анализирам, тъй като съм пристрастен. Аз просто виждам как страничният съдия държи байряка и се чуди накъде да го махме -  наляво или надясно. Ами да си го завре отзад и да си тръгне към вкъщи. Затова съм категоричен, че ще се кандидатирам за президент на БФС. На това нещо трябва да се сложи край", избухна пред Спортал собственикът на черно-белите.

Засадата? Боже мой, това ако е VAR? На 20 сантиметра ми дава линията на засадата. Ми да я тури на 3 метра! За какво ми е тоя VAR? Да вземат малко пясък и да почват да мажат! Срещу Словачко ще ни бъде най-лекият мач. Сега влизам в съблекалнята и утре ще видите за какво иде реч. Ще ги отнесем като бръмбар сламка", допълни още ексцентричният Христо Крушарски.



Виж коментарите (26)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).