Тунчев изтъкна едно от големите предимства на Локо преди старта на новия сезон

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
09:59 / 17.07.2021
5754
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев изтъкна едно от предимствата на своя тим в края на предсезонната подготовка. Младият специалист застана пред медиите, след като "черно-белите" победиха вчера Хебър с 1:0 в последната си контрола преди официалните мачове от новия сезон.

"Към момента има 3-4 нови футболисти. Има играчи на проби, които бяха при нас. Все още не сме решили за тях. Мачът в четвъртък срещу чешкия Словачко ще покаже. Няма да бъде лесно. Очаква ни доста работа. Напуснаха ни 6 основни състезатели и е нужно време, за да подобрим комуникацията в отбора", започна коментара си Александър Тунчев.

"Наблюдавахме съперника. Надявам се да намерим още записи от контролните срещи, които са играли. Малко е трудно, защото не можем да намерим видео. Не мисля, че ще променят нещо кой знае какво от предишния сезон. Радващо е, че не допускаме гол. Но има още какво да се работи", допълни наставникът на вицешампионите.

Гледайте в прикаченотож видео цялото изказване на Сашо Тунчев!



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).