Стефан Генов се завърна в българския футбол

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:20 / 18.06.2021
4542
Стефан Генов - Чечо се завърна в българския футбол. Пловдивският специалист ще бъде новият треньор на Левски (Крумовград). Тимът спечели промоция за Трета лига - Югоизточна група.

За последно Генов бе помощник на Стамен Белчев в ЦСКА-София, а преди това водеше Монтана и Пирин (Благоевград). Най-дългия треньорски стаж в кариерата той има в любимия си Локомотив Пловдив, където работи близо 15 години като наставник в ДЮШ и в първия отбор.

Почти сигурно част от щаба на специалиста ще е Михаил Ролев, за когото Plovdiv24.bg вече информира читателите си, че напуска Ботев (Пловдив).

Ръководството на Левски (Крумовград) подготвя много сериозен бюджет, с който да атакува първото място още този сезон. Твърди се, че ще бъдат инвестирани около 500 000 лева, с които да се подсили отборът, съобщава "Тема спорт". В Крумовград са амбицирани да последват проекта на Арда. В следващите дни ще има повече яснота около подготовката на Левски и селекцията, която обещава да е сериозна.

Левски влезе в третия ешелон по административен път, след като Свети Никола (Бургас) се отказа от участие въпреки спечеления бараж.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).