Марица се раздели с 11 футболисти

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:55 / 15.06.2021
2889
ПФК Марица се раздели официално с 11 футболисти след края на шампионския сезон 2020/2021 в Трета лига - Югоизточна група. Главната причина за решението са техните служебни ангажименти, които няма да им позволят да бъдат на постоянно разположение на треньорския щаб, както и да проведат пълноценна подготовка, гласи официалната позиция на жълто-сините.

Клубът се разделя с Николай Парнаров, Христо Янчев, Мартин Анастасов, Петър Шопов, Димитър Юруков, Марио Усков, Мариян Бончев, Петър Печенков, контузените Станимир Димитров и Джунейт Узунов, които не успяха да запишат мачове през пролетта. Към тази група може да се прибави и Денис Палков, който напусна още след зимната пауза.

"Благодарим ви, момчета, за приноса ви, за себераздаването и всеотдайността ви! Благодарим ви за всичко! Без вас този успех нямаше да бъде възможен! Вие оставате част от историята! Желаем ви здраве и много успехи в начинанията ви! На добър час", написа по този повод официалната страница на Марица във Фейсбук.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).