ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (11) | Вчера (19)
Ераносян иска да напуска Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 01.10.2005Коментари (5)1509
©
Едуард Ераносян може да напусне Локомотив (Пд). Треньорът обяви това на пресконференция вчера. След отпадането от Болтън ситуацията в клуба е неясна.

- Ако няма финанси, отборът ще се разпадне - каза Еду. - При това положение аз няма да имам стимул за работа. А и всеки треньор може да води такъв отбор. Ако има дори и скрита надежда за бъдещето на Локомотив обаче, аз ще съм последният, който ще се махне от Лаута.
Нещастното отпадане от Болтън може да се окаже решаващо за съдбата на отбора.

- Ако бяхме влезли в групите, всичко щеше да е ясно - призна Ераносян. - След мача казах, че до месец ще има повече яснота, но тoва може да стане и до седмица. Дано само автопилотът не откаже.
Еду не пропусна да похвали играчите на Локомотив, но заяви, че те са в шок след загубата 1:2 от Болтън.

- Ние сме единственият отбор в България, който има 11 национали - каза треньорът. - Жалко ще е, ако такъв тим не се развие, а се разпадне. Информацията е на "7 дни спорт".
Още по темата: общо новини по темата: 11
30.09.2005
30.09.2005
30.09.2005
30.09.2005
30.09.2005
30.09.2005
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.10.2005 г.
0
 
 
Пове4е от ясно е 4е 24 4аса е сайт на селския БОТЯФ и като такьв той сьщто се преврьща в селски сайт!!!
Kanara_1912
на 02.10.2005 г.
0
 
 
Loko... самоче май забравяш факта, че докато вие бяхте във висините нареждахте нас... в момента отбора ни е слаб а Вие само го нареждате ... Обче нали знаеш, че от високо се пада най-лесно и най-болезнено... Защо изведнъж се сети и почна да ги плещиш... кой пред кого щял да отговаря... човек като се хване с мафията... няма оттърваване... същото важи и за отборчето ви!
zlobar
на 01.10.2005 г.
0
 
 
gospoda "plovdivski" jurnalisti, vijte kak pishat kolegite vi ot sofia. Mai te poveche mileiat za Loko ot vas. Ех, Локо... "Много хубаво не е на хубаво". За съжаление тази сентенция се стовари откъм най-болезнения вариант върху Локо (Пд). И точно защото "смърфовете" по нелеп начин отпаднаха от английски отбор, трябва да се отдаде английското признание на момчетата от "Лаута" и на техните верни фенове, които изпълниха опразнения от две години насам стадион в квартал "Лазур" в Бургас. Признание по британски означава в еуфорията от класирането на ЦСКА, Левски и Литекс да не забравяме за загубилия Локо (Пд). Футболната ни култура ще се повиши не само когато приемем (в повечето случаи дипломатично) едновременното присъствие на "червени" и "сини" в групите на УЕФА. Съдбата си знае работата и за да не мислят, че футболна София е пипнала някакъв клубен връх, прати там и Литекс. Да се върнем към Локомотив и към английския начин на приемане на фактите. При нас се появява лицемерно понякога съчувствие към загубилия, на Острова се проявява силна симпатия. Така трябва да бъде през този сезон и от страна на медиите и на всички фенове в България. Така както преди време цесекари и левскари еднакво харесваха Нефтохимик заради футболната естетика, която демонстрираха. Така сега трябва, в труден за Локото момент, да го обгърнем със симпатия, за да може този тим да съхрани евроспособностите си, които да демонстрира догодина с повече шанс в Европа. Мъдростта в сравнение със "зелените" мачове с Брюж я имаше, нямаше го късметът. За останалите три отбора остава мисията да се класират по-напред в турнира на УЕФА. Да го направят освен за себе си, косвено и за Локо (Пд), който може да стане наш участник догодина дори с по-задно класиране в родния шампионат. Но с допълнителна квота, получена тъкмо от по-дълъг български престой в Европа. МИХАИЛ САВОВ
Loko
на 01.10.2005 г.
0
 
 
zaglavieto ne otgovaria na sadarjanieto na statiata i e tendenciozno. Blagodarim vi, ISTINSKI PLOVDIVCHANI, che sazdavate intrigi okolo otbora na Lokomotiv v tova trudno za nego vreme. Nadiavam se, che znaete obache, che edin den ste otgovariate pred Gospod za vsichko, koeto ste natvorili(vav vashia sluchai - razrushili) prez jivota si
атака
на 01.10.2005 г.
0
 
 
Плъховете започнаха да напускат потъващия кораб
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: