Крушарски разочарован от двама

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
10:35 / 26.05.2021
6809
Звездата на Локомотив (Пловдив) Диниш Алмейда е отказал най-високата заплата, която Христо Крушарски е предлагал на някого, откакто се е заел с клуба. Бизнесменът е положил всички усилия, за да убеди играча да остане, но той е бил твърд в желанието си да търси развитие на кариерата си другаде.

Нападателят на Левски Валери Божинов се е присъединил в голямата група агенти и посредници, които са се заели с намирането на нов клуб на Диниш Алмейда. Португалецът е бил предложен на сръбския гранд Партизан, а Божинов е в основата на контакта, информира "Мач Телеграф". Освен от Сърбия той има предложение и от Хърватия.

Христо Крушарски е останал разочарован и от претенциите на испанския агент на Лукас Масоеро. Аржентинецът бе доведен лично от собственика на черно-белите, който дори настояваше пред Бруно Акрапович Масоеро да получава повече шансове. След като се утвърди в титулярния състав на Локомотив, централният бранител, под влиянието на своя мениджър, е поставил непосилни финансови условия за нов договор с клуба.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).