Лидерът Марица към феновете: Благодарим ви! Бъдете с нас и в оставащите мачове!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
11:02 / 17.05.2021
3684
Изказваме благодарност на всички вас, които подкрепихте отбора в двубоя срещу Левски (Карлово)! Благодарим ви! Бъдете с нас и в оставащите мачове! Това написаха от ръководството на ПФК Марица в официалната клубна страница във Фейсбук, след като жълто-сините победиха Левски (Карлово) с 1:0.

С успеха в този 32-и кръг в Трета лига - Югоизточна група пловдивчани запазиха лидерската си позиция и имат вече със 77 точки, с колкото е и вторият Загорец (Нова Загора). Следващата събота Марица отново гостува, но на аутсайдера Верея в Стара Загора.

Безценното попадение в Карлово реализира Димитър Юруков в 25-та минута. Той се оказа най-съобразителен в наказателното поле и отигра отлично създалата се ситуация, пращайки топката в мрежата.

Марица игра в състав:

Илия Николов, Величко Величков, Димитър Аврамов, Георги ИваноВ, Николай Парнаров, Христо Янчев (Теодор Фърков), Милен Танчев, Мартин Анастасов (Сами Мехмедов), Олджай Алиев, Димитър Юруков (Петър Шопов), Александър Праматаров (Георги Георгиев).


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).