Страхотно настроение в Локо преди сблъсъка за среброто срещу ЦСКА-София

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
11:24 / 15.05.2021
4143
Локомотив Пловдив демонстрира страхотно настроение в последната тренировка преди днешното дерби с ЦСКА-София, видя Plovdiv24.bg. Директният сблъсък за сребърните медали в първенството е тази вечер от 20,00 часа на стадиона в "Лаута".

Двата тима са с по 56 точки, но черно-белите са на второ място заради предимството си в директните мачове от редовния сезон. Това са и единствените два отбора, които още нямат загуба на свой терен през настоятия шампионат.

Треньорът на Локомотив Александър Тунчев ще разчита на най-добрите изпълнители в момента с едно изключение. Както Plovdiv24.bg първи информира, Лукас Салинас пропуска всички срещи до края заради контузия в рамото.

В последната тренировка на пълни обороти се включиха Кристиан Илич и Георги Минчев, които не играха в последния двубой срещу Берое. На пълно натоварване се подлага дори вратарят Мартин Луков, който от близо 2 месеца лекуваше контузия в глезена.

От тренировъчните кадри на Лаута се вижда, че готов за битката е и националът Петър Витанов, който игра на инжекции в предишната шампионатна среща.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).