Пенев: Какво да спестявам на "Лаута"? Гориво, храна, екипировка? Ще питам Тунчев за напрежението!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (8)
15:43 / 14.05.2021
12602
Треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев даде днес пресконференция за медиите, на която основната тема трябваше да бъде предстоящото дерби с Локомотив Пловдив. Директният сблъсък за сребърните медали в шампионата е утре (15 май) от 20,00 часа на "Лаута".

На Пенев обаче му бяха зададени само два въпроса за този мач. Първият бе: "Ще спестите ли нещо във вашия отбор"?

"В какъв смисъл да спестявам? От гориво, от екипировка, от храна? Усилия? Усилия няма да спестявам. Може би искаш да ме питаш дали ще запазя някой футболист? Ще изиграем мача много добре, много отговорно, на максималки обороти. Така обучавам футболистите и така трябва да бъде! Каквото и да ни коства, ние излизаме и играем за победа", бе отговорът на Любослав Пенев.

Вторият въпрос за мача с Локомотив (Пловдив) бе: Треньорът на домакините Александър Тунчев каза, че напрежението е в ЦСКА. Има ли напрежение в ЦСКА?

"Не знам за какво напрежение говори, трябва да го питам. Утре ще го попитам Сашо Тунчев, когато го видя. Познавам го много добре, няма проблем да разбера за какво напрежение говори", отговори наставникът на ЦСКА-София.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).