Дамите на Локо направиха грешна стъпка в преследване на първото място

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:28 / 10.05.2021
1715
Женският Локомотив Пловдив направи грешна стъпка в преследване на първото място в националния футболен шампионат при дамите. Момичетата на треньора Ангел Славов не успяха да се възползват от игровото и териториално предимство, което имаха, и завършиха 1:1 като гости на столичния ЖФК Барокко.

Черно-белите доминираха през първото полувреме и създадоха няколко изгодни положения, но те бяха спасени от вратарката на домакините Нина Карабельова.

Противно на логиката, столичанки започнаха доста по-мотивирано след почивката. При една тяхна атака бе извършено нарушение извън наказателното поле, но реферът Георги Иванов отсъди дузпа. Тя обаче бе спасена от вратарката на Локомотив Гиота Хацихаристу.

Малко след това Виктория Михайлова откри резултата за софиянки след чудесна контраатака. До края черно-белите стигнаха единствено до изравнително попадение, дело на капитанката Диана Михаела Атанасова.

В неделя Локомотив приема на "Лаута" Пирин Лейдис. "Заповядайте да подкрепите отбора. Момичета имат нужда от това", призоваха от ЖФК Локомотив Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).