Александър Тунчев: Едно голямо благодаря на нашите фенове

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
20:12 / 08.05.2021
3966
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев поздрави футболистите си за раздаването им на терена при победата над Лудогорец с 2:1 в Разград. Младият специалист изтъкна, че до момента представянето на играчите му през сезона е невероятно.

Ето какво каза Тунчев след края на двубоя в Разград:

С изключение на първите 15-ина минути, стояхме много добре на терена. Не давахме пространства на Лудогорец. Радостното е, че почти веднага след центъра успяхме да изравним и да се върнем в мача.

Не мисля, че са ни изненадали с нещо, знаехме по какъв начин ще играят. През последните няколко мача Лудогорец също беше в схема с трима защитници.

За съжаление, Георги Минчев получи 5-и жълт картон, което го вади от следващия мач. Момчетата показват, че са един добър колектив, че са едни много добри футболисти, невероятно представяне от тяхна страна до момента.

Феновете винаги ни подкрепят, показват, че са с нас. Дори, когато стадионите бяха затворени, те бяха на тренировки. Едно голямо благодаря!



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).