Спартак удари с 2:0 Родопа в Смолян, Орловски с дебют

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:18 / 04.09.2009
3487
Отборът на Спартак постигна важна победа като гост на Родопа в Смолян с 2:0. Първото попадение в мача падна още в 18-та минута. Емил Аргиров проби хубаво през центъра, подаде на дясно и след центриране Филип Чипчев наказа бившите си съотборници за 0:1.

Второто попадение падна в края на първото полувреме. Аргиров отново с едно докосване пусна към Георги Аврамов и той реализира за 2:0. Това е третото попдение на бившето "канарче" за отбора на Спартак, след дебюта му миналия кръг, когато наниза два гола.

След почивката Аргиров и Аврамов си размениха ролите, като този път Аврамов центрира, а Аргиров отигра хубаво с глава, но се размина с попадение.

В 70-та минута дебют за Спартак направи Добри Орловски, който миналата седмица пропусна двубоя заради настинка и висока температура. Тогава с грип и температура игра и Емил Аргиров, който и тогава и днес се представи на ниво, въпрки, че и днес все още не бе напълно възстановен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).