Дамите на Локо отпаднаха от хегемона НСА, треньорът с разтърсващ коментар

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:28 / 05.05.2021
2489
Отборът на ЖФК Локомотив Пловдив отпадна на 1/2-финалите за Купата на България по футбол при жените. "Черно-белите" дами загубиха с 0:2 от хегемона през последните 17 години в страната - НСА (София). Срещата се игра на неутралния стадион “Георги Бенковски" в Пазарджик.

В 22-ата минута Локомотив можеше да открие резултата. Инна Димова се озова на добра позиция и стреля, но топката мина над вратата на НСА. Две минути по-късно вратарката на пловдивчанки се отчете с важна намеса, отразявайки опасен удар от нападателка в синьо. В 25-та минута Велина Кошулева пробва далечен, но слаб изстрел. В 36-та минута, след изпълнение на корнер, Николета Бойчева засече с глава, а кълбото мина на сантиметри от целта. До края на първата част НСА отговори с два опасна удара.

В 54-ата минута НСА поведе в резултата. Тея Пенкова получи в наказателното поле, направи няколко финта и вкара за 0:1.

Минута по-късно нещата за Локомотив се влошиха – Веселина Махлалиева бе изгонена с директен червен картон заради спиране на атака на “сините". В 66-та минута Кристияна Димитрова се откъсна сама срещу вратарката на “сините", но атаката бе спряна заради съмнително нарушение.

В 76-та минута и НСА остана с човек по-малко – Нора Димитрова бе отстранена от игра. В 86-та минута Ивана Найденова с далечен изстрел оформи крайното 0:2.

Отборът бе подкрепен от сериозна група "черно-бели" привърженици, което пък предизвика емоциална реакция от страна на треньора Ангел Славов. "Тази любов не може да се купи, за нея се дава сърце и душа до последен дъх!!!!", написа специалистът в личния си профил във Фейсбук.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).