ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо с декларация срещу Галя Топалова
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:30 / 30.08.2009Коментари (4)6942
© Plovdiv24.bg
Феновете на Локо излязоха с декларация срещу собственичката на отбора Галя Топалова.

До Президентката на
ПФК Локомотив Пловдив АД
Галя Топалова


Госпожо Топалова,
Причината за това писмо е нашето безпокойство и възмущение от бедствената ситуация, в която се намира любимия ни клуб и в частност представителния отбор. Решихме да се обърнем към Вас с писмо и чрез медиите, тъй като срещите ни не доведоха до нищо добро. Очевидно за Вас те са били някакво досадно задължение или повод да се отложи във времето и да не се решат тежките проблеми, които непрестанно изникват, откакто сте начело на любимия ни клуб.


Изминаха две години от Вашето случайто появяане на нашия стадион. Първо бяхте преводач, после президент. Две години Ви чакаме да се научите какво е футбол, какво е Купа на България... Така и не разбрахте какво е Локомотив Пловдив. За две години един цял мач не сте изгледали от трибуната на стадиона. А в същото време вложихте всички усилия да затриете традициите и безграничната любов на привържениците на отбора, донесъл толкова радост за нас през годините. За това време така и не представихте футболен проект изгонихте дузини футболисти и ръководители, което по всичко личи ще продължи да се случва. Както ще продължим да съществуваме без задължителните футболни ръководители. За детско-юношеската ни школа няма да говорим, защото за Вас никога не е съществувала. Сигурно не знаете, но отборът старша възраст набор 1992 г. е разформирован, защото няма средства за него, а преди това повечето качествени момчета, които 10 години тренират на сгурията се разбягаха, тъй като искат да поиграят и на трева.

От поведението ви в качеството на Президент ан ПФК Локомотив Пловдив АД сме с впечатлението, че единственото нещо, в което сте била последователна е ненавистта към шампионския отбор на Локомотив. В резултат на това всички хора работили за титлата бяха прокудени от Лаута. В момента няма нито един човек от златните момчета, който да е в Локомотив. Толкова ли е лошо някой от тях да беше казал на циркаджийската формация, която излезе срещу Берое, че Локомотив е голям клуб и нямат право да срамят свещеното черно-бяло райе? Очевидно най-нежеланите за споменаване имена пред Вас са Едуард Ераносян, Иван Маринов - Маслара, Атанас Узунов, Красимир Димитров, Методи Стойнев, Велко Христев и останалите им съотборници. Ако има някаква причина тези хора, които са доказали във времето, че обичат и могат да работят за Локомотив, да не са в клуба, просто го кажете. Или пък осветлете името на мистериозния Ви съветник, който ги е оклепал като най-черните пред Вас. Ако това не е Ваше мниение, а е дошло от друг човек, просто си направете труда да влезете в сайта на фенклуба и да видите видеозаписи от честването на Шампионската титла през май 2004 г. Ще видите как тези, ненужни при Вас хора са събрали на площада 50 000 души, които се радват на най-големия успех в историята на Локомотив. При това с не по-голям бюджет от този, който вие осигурявате. Очевидно грешката е в системата, а не във финансирането. Тя обаче може да бъде отстранена само от хора, които обичат и милеят за Локомотив, а не от тайни съветници.

Г-жо Топалова, ние сваляме доверието си от Вас. Направете поне малко усилия Локомотив да изглежда като футболен клуб, а не панаирджийска дружина. Имате няколко седмици, за да го направите! После всички ще съжаляваме.


Костадин Славов
председател на клуба на привържениците на Локомотив Пловдив

Още по темата: общо новини по темата: 105
24.09.2009
07.09.2009
07.09.2009
06.09.2009
31.08.2009
30.08.2009
предишна страница [ 1/18 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е, и? Гледам минаха тези няколко седмици. Кво правим, джариме по стадиона само ли???
0
 
 
Заляха ме спомени... папагалите били цирк, пишели само декларации... ега ние почнахме...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: