Важна среща се проведе на Лаута, ето как ще изглежда новият стадион "Локомотив"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
19:41 / 18.03.2021
15643
Днес на "Лаута" се проведе важна среща между привърженици на Локомотив, управителят на фирма "Рудин" Живко Желев и кметът на район "Южен" Костадин Язов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Основната тема на разговорите естествено бе предстоящото строителство и обновяване на стадион "Локомотив".

"В момента тече проектирането на стадиона, за да може да се внесе в общината за разглеждане и издаване на строително разрешение", заяви Костадин Язов.

"За жалост, не мога да ви отговоря точно кога ще започне строителството, защото не зависи от нашата фирма минаването през всички процедури. В момента, в който имаме строително разрешение, веднага почваме да строим. Първо ще започнем с Трибуна Бесика. След изграждането й ще започнем Южната трибуна и след това Спортклуб. По повод на строителството, ще ви кажа, че ще върви бързо. Обикновено така става с проекти, за които има готово финансиране. Поне такива са уверенията на Община Пловдив", каза на свой ред Живко Желев, чиято компания ще извършва строителството на съоръжението.

Разгледайте в прикачената ни галерия от снимки как би трябвало да изглежда новият стадион "Локомотив".

Гледайте в прикаченото видео какви теми коментираха още участниците в срещата на Лаута:

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).