Тунчев: Има доза съжаление и тъга, но не мога да не съм доволен от момчетата

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
21:16 / 16.03.2021
3089
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев заяви, че е останал доволен от представянето на своите футболисти въпреки загубата от Лудогорец с 1:2 и отпадането от турнира за Купата на България. Поражението бе първо за черно-белите в надпреварата от 1240 дни насам.

Ето какво каза младият специалист след края на 120-минутния двубой в Разград:

Умората си каза думата, както и липсата на концентрация при втория им гол. Не мога да не съм доволен от отбора. Създадохме доста положения срещу отбор от класата на Лудогорец, просто ни липсваше завършващият удар. Но това е футболът.

Имахме известни проблеми в състава. Митко Илиев беше с оплаквания през седмицата, Парвиз също не се чувстваше добре и трябваше да излезе. Но просто две недоглеждания в нашата защита ни лишиха от нещо повече в този мач. Естествено, че има доза съжаление, доза тъга, за това, че отпадаме. Но така е – който реализира повече положения, той побеждава.

Сега ще се фокусираме само върху първенството. Има доста мачове до края на сезона. Ще направим всичко възможно да задържим сегашните позиции.

Четирима национали наистина е признание за нас, но и задължение за футболистите. Надявам се да направят добри игри и да представят достойно България.

В края на днешния мач имаше някакви пререкания между Паоло Уртадо и Икоко, ако не се лъжа. Оттам скочиха и щабовете на двата отбора... Неприятно, не трябваше да се случва това.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).