Бруно: Ние играехме, а те изритваха топката! С някои хора от Локо съм приключил завинаги!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
11:06 / 07.03.2021
4906
Избягалият позорно от Локомотив Пловдив Бруно Акрапович се изправи снощи за първи път срещу бившия си отбор. Босненецът остана верен на стила си и търсеше други причини за това, че неговият ЦСКА-София не е успял да победи.

"За да става топ-мач, трябва да играят и двата отбора. Ние се опитахме, но противникът изритваше топката навън и не беше възможно да се направи мач, който да задоволи феновете, а и нас треньорите. Не намерихме начин да отправяме повече удари към вратата. Когато единият отбор направи 34 фаула, на другият - 31, трудно ще се получат нещата. Дори Колина да беше съдия и да беше пил кафенце с някой от ЦСКА, пак нямаше да се получи хубав футбол", заяви Бруно Акрапович.

"Никога не съм имам негативни чувства към Локомотив Пловдив. Но някои хора се опитват да направят обратното. С този клуб ще имам връзка в сърцето. Но с някои хора от клуба повече няма да имам никаква връзка. Почти всички играчи на Локомотив аз ги докарах и познавам отлично качествата им. Казах на моите футболисти как да се движат, откъде да минават, но когато на всеки 10 секунди се свири фаул, указанията стават излишни", каза още босненецът.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Акрапович!



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).